Târg de joburi 2020

În perioada 23-27 noiembrie 2020, CCIR organizează, în cadrul proiectului „Cercetător-antreprenor pe piața muncii în domeniile de specializare inteligentă (CERT-ANTREP)”, Cod SMIS 2014+: 124708, târgul de joburi online CCIR@connect.

În perioada menționată, vor fi găzduite pe platforma Observatorul Angajabilității o suită de oportunități și informații relevante privind piața muncii.

Obiectiv : demersul are drept scop facilitarea inserției pe piața muncii a doctoranzilor si postdoctoranzilor, prin crearea unui mediu de interacțiune, dialog și cooperare cu potențialii angajatori.

În cadrul târgului, în data de 24.11.2020, orele 10-12, va avea loc  o conferință-dezbatere (webex), care vizează discuții între reprezentanții mediului academic și de afaceri privind oportunitățile de dezvoltare a carierei in raport cu provocările actuale ale mediului economic și schimburi de idei/bune practici.

Activitatea înglobează tema orizontală inovare socială, întrucât prin expertiza și cooperarea între parteneri se realizează un model nou, inovativ de colaborare între mediul universitar și angajatori, în vederea stimulării creșterii angajabilității.

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României a contribuit activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Vector de reprezentare al oamenilor de business la nivel național și, totodată, punte de legătură între comunitatea de afaceri și decidentul politic, CCIR militează în această perioadă dificilă pentru adoptarea de măsuri de sprijin adaptate la realitățile economice, un climat de afaceri caracterizat prin predictibilitate și transparență și politici publice coerente care să stimuleze competitivitatea și productivitatea agenților economici.

Comunitatea are nevoie de proiecte care să aducă valoare adăugată, inovare și resurse în mediul de afaceri național, sens în care CCIR implementează o strategie care contribuie în mod sustenabil la consolidarea ecosistemului de afaceri din România, fundamentată pe profesionalismul, competența și funcționalitatea rețelei naționale a Camerelor de Comerț și Industrie Județene.

Facilitarea participării oamenilor de afaceri români la evenimente de promovare economică, intermedierea relaţiilor comerciale între firme, realizarea de analize şi out-sourcing pentru ieșirea pe piețe externe, sprijin acordat companiilor în toate etapele proiectului propriu de dezvoltare pe plan internaţional, facilitarea consolidării cooperării dintre angajați și angajatori și multe altele, constituie preocupări permanente ale camerelor de comerț și reprezintă componente definitorii ale activităților și serviciilor dedicate mediului de afaceri din România.

Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.