Şcoala Naţionalǎ de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) – Beneficiar:
Înfiinţată în 1991 ca școală de guvernare și de pregătire a specialiștilor în domenii esenţiale ale societăţii, este un reper în peisajul academic românesc. SNSPA este o instituţie publică de învăţământ superior, de cercetare știinţifică și de pregătire academică și profesională de înalt nivel naţional și internaţional, care include toate cele trei cicluri de învăţământ: licenţă, masterat, doctorat. SNSPA s-a afirmat ca un proiect de succes, fiind una dintre universităţile cele mai căutate de absolvenţii de liceu sau de profesioniștii în diferite domenii care doresc să-și aprofundeze studiile.
Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) – Partener 1:
Este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României a contribuit activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României. CCIR are o vastă experienţă în implementarea de proiecte vizând sprijinirea antreprenoriatului şi organizarea de acţiuni diversificate în sprijinirea mediului de afaceri, pe domenii precum absorbţia fondurilor europene, formarea antreprenorială, identificarea oportunităţilor de afaceri, consolidarea cadrului legislative aplicabil afacerilor sau îmbunătăţirea platformelor de sprijin pentru diferiţi beneficiari.
Unitatea Executivǎ pentru Finanţarea Învǎţǎmântului Superior, a Cercetǎrii, Dezvoltǎrii şi Inovǎrii (UEFISCDI) – Partener 2:
UEFISCDI, instituție publică aflată în subordinea Ministerului Educației Naționale, asigură atât realizarea de studii ce fundamentează procesul de repartizare a fondurilor alocate de la bugetul de stat pentru universităţi, cât și coordonarea, din punct de vedere administrativ, a unor programe și subprograme din Planul Național de Cercetare, Dezvoltare, Inovare. În calitate de agenție de finanțare a cercetării, similar cu agenții internaționale de prestigiu, organizează competiții și ulterior monitorizează implementarea proiectelor acceptate la finanțare. Prin programele din PNCDI III coordonate, gestionează aproximativ 22% din fondurile publice alocate activității de cercetare, dezvoltare și inovare.