Referent de specialitate Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, județul Cluj

Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, județul Cluj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de referent de specialitate, în cadrul Facultății de Matematică și Informatică.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 22 martie 2022, ora 16.00 – la Direcția Resurse Umane: Cluj-Napoca, str. Ion I.Brătianu nr. 14 sau pe e-mail: ioana.racoti@ubbcluj.ro;

Data publicare anunț: 08 martie 2022

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, str. M. Kogălniceanu nr. 1, județul Cluj, telefon mobil: 0756/140.819, e-mail: ioana.racoti@ubbcluj.ro.

Mai multe detalii sunt disponibile AICI:

http://posturi.gov.ro/wp-content/uploads/2022/03/ANUNT-2.docx

http://posturi.gov.ro/wp-content/uploads/2022/03/PDF-TEMATICA-1.pdf

http://posturi.gov.ro/anunt/referent-de-specialitate-universitatea-babes-bolyai-din-cluj-napoca/Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.