Referent Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului – Țara Făgărașului, județul Brașov

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului – Țara Făgărașului, județul Brașov, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de execuție, de referent.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 07 martie 2022, ora 13.00

Data publicare anunț: 21 februarie 2022

relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului – Țara Făgărașului, cu sediul în localitatea Viștea de Jos, Str. Principală nr. 132, județul Brașov, telefon 0786/935.987, fax 0268/247.303, e-mail: tara.fagarasului@yahoo.com.

Mai multe detalii sunt disponibile AICI:

http://posturi.gov.ro/anunt/referent-asociatia-de-dezvoltare-intercomunitara-centrul-regional-pentru-dezvoltare-durabila-si-promovarea-turismului-tara-fagarasului-judetul-brasov/Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.