Jurnalist știri externe (2 posturi) Universitatea Politehnica din Bucureşti

Universitatea Politehnica din Bucureşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată (în cazul ocupării postului scos la concurs de către o persoană pensionată, angajarea se va face pe perioadă determinată de 1 an) a funcției contractuale de execuție, vacante, de jurnalist știri externe (2 posturi), din cadrul Direcției Euronews România.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 28 februarie 2022, ora 16.00 – documentele urmând a fi încărcate în format electronic la adresa: euronews.romania@upb.ro; toate documentele se depun în limba română;

Data publicare anunț: 15 februarie 2022

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Universitatea Politehnica din Bucureşti, Splaiul Independenței nr. 313, sectorul 6, Biblioteca Centrală UPB, Centrală telefonică: 021/402.91.00.

Mai multe detalii sunt disponibile AICI:

http://posturi.gov.ro/anunt/jurnalist-stiri-externe-2-posturi-universitatea-politehnica-din-bucuresti/Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.