Referent de specialitate (4 posturi) Universitatea din București

Universitatea din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent de specialitate (4 posturi), după cum urmează:

  • 1 post referent de specialitate în cadrul Direcției spații de învățământ, cu studii universitare absolvite cu diplomă de licență; cunoașterea limbii engleze este un avantaj; vechimea în muncă nu este necesară.
  • 1 post referent de specialitate în cadrul Direcției managementul programelor de cercetare, cu studii superioare absolvite cu diplomă de licență; cunoașterea limbii engleze, scris și vorbit (cunoașterea unei a doua limbi de circulație internațională constituie un avantaj); vechimea în muncă nu este necesară.
  • 1 post referent de specialitate în cadrul Direcției managementul programelor de cercetare, cu studii superioare absolvite cu diplomă de licență; cunoașterea limbii engleze constituie un avantaj; vechimea în muncă nu este necesară
  • 1 post referent de specialitate în cadrul Direcției comunicare și relații publice; studii superioare absolvite cu diplomă de licență; experiența în departamente, agenții sau proiecte de relații publice constituie un avantaj; vechimea în muncă nu este necesară.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 16 februarie 2022, ora 15.30

relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Universitatea din Bucureşti, șos. Panduri nr. 90, sectorul 5, telefon: 021/305.46.89, mobil: 0799/210.568.

Mai multe detalii sunt disponibile AICI:

http://posturi.gov.ro/anunt/referent-de-specialitate-4-posturi-universitatea-din-bucuresti/Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.