Referent de specialitate gr. III-I S Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu” din București

Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu” din București din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, organizează concurs în vederea încadrării, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent de specialitate gr. III-I, cu studii superioare, la Serviciul achiziții publice, poziția 37 din statul de organizare al Centrului.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 14 decembrie 2021, ora 14:00

Data publicare anunț: 25 noiembrie 2021

Relații suplimentare se obțin la sediul Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu” din București, str. Mihai Vodă nr. 17, sectorul 5, etaj 5, telefon 021/303.70.80, interior 30.542.

Mai multe detalii sunt disponibile AICI:

http://posturi.gov.ro/wp-content/uploads/2021/11/Anunt-pt.-GOV-RO-Referent-Achizitii-publice-2021.doc

http://posturi.gov.ro/post/referent-de-specialitate-gr-iii-i-s-centrul-medical-de-diagnostic-si-tratament-ambulatoriu-dr-nicolae-kretzulescu-din-bucuresti/Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.