Expert IA (cu atribuții de arhivist) Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior – A.R.A.C.I.S. din București

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior – A.R.A.C.I.S. din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de  expert, grad IA (cu atribuții de arhivist), din cadrul Serviciului Managementul Documentelor de Evaluare, Registratură și Arhivă.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 23 iunie 2021, ora 12.00 – București, bd. Mărăști nr. 59, sectorul 1, în clădirea Facultății de îmbunătățiri Funciare din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București;

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior din București, bd. Mărăşti nr. 59, sectorul 1, telefon 021/206.76.23.

Mai multe detalii sunt disponibile AICI:

http://posturi.gov.ro/post/expert-ia-cu-atributii-de-arhivist-agentia-romana-de-asigurare-a-calitatii-in-invatamantul-superior-a-r-a-c-i-s-din-bucurestiAcest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.