Conferința regională „30 de ani de învățământ jurnalistic și de comunicare în fostele țări comuniste din estul Europei. De la cucerirea libertății de exprimare la comunicarea digitală / 30 years of higher education in journalism and communication in Eastern Europe after 1989: From conquering the freedom of expression to embracing digital communication”

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București, în colaborare cu Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării a Universității de Stat din Moldova, Departamentul de Radio și Televiziune al Universității din Sofia „Sf. Kliment Odhirski” și Departamentul de Comunicare și Jurnalism al Facultății de Filosofie din cadrul Universității din Niš, din Serbia, organizează online conferința regională “30 de ani de învățământ jurnalistic și de comunicare în fostele țări comuniste din estul Europei. De la cucerirea libertății de exprimare la comunicarea digitală / 30 years of higher education in journalism and communication in Eastern Europe after 1989: From conquering the freedom of expression to embracing digital communication”.

Perioada: 20-21 mai 2021

Înscrierea propunerilor se face prin trimiterea unui rezumat al lucrării la adresa conference@fjsc.ro

Termenul-limită pentru înscriere: 10 aprilie 2021

Contact:

conference@fjsc.ro

romina.surugiu@unibuc.ro

Mai multe detalii sunt disponibile AICI:

https://unibuc.ro/apel-la-contributii-pentru-conferinta-regionala-30-de-ani-de-invatamant-jurnalistic-si-de-comunicare-in-fostele-tari-comuniste-din-estul-europei-de-la-cucerirea-libertatii-de-exprimare-la-co/Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.