Conferinţa internaţională cu tema “Familia si patrimoniul familial. Provocări şi perspective legislative naţionale, europene şi internaţionale”

„Familia este cea mai veche dintre toate societăţile şi singura naturală” spunea J.J. Rousseau și în acest an, efortul științific este orientat spre problematica familiei și complexei structuri a drepturilor și obligațiilor patrimoniale și nepatrimoniale pe care le făurește. Istoricul familiei influențează prezentul ei, atât în privința aspectelor legate de continuitate, cât și asupra acelora referitoare la modificările și întreruperile tradiției. Nici desuetă, nici în colaps, familia demonstrează astăzi vitalitatea și expresivitatea sa, bogată în libertățile dobândite, dar totodată fragilă sub presiunea noilor provocări.

Data: București, 13-14 mai 2021

Termen de expediere articole:  18 aprilie 2021

Contact:

Felicia Maxim – 0766.527.675,

Mădălina Dinu – 0727.277.775

lawconference@univ.utm.ro

Mai multe detalii sunt disponibile AICI:

https://www.utm.ro/conferinta-internationala-cu-tema-familia-si-patrimoniul-familial-provocari-si-perspective-legislative-nationale-europene-si-internationale/Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.