Bursa „Acord bilateral” – Azerbaidjan

Agenţia de Credite şi Burse de Studii aduce la cunoştinţă oferta de burse pentru anul universitar 2021 /2022, acordate în baza Înţelegerii privind colaborarea în domeniul învăţământului între Ministerul Educaţiei si Cercetării din România si Ministerul învăţământului din Republica Azerbaidjan, semnată la Bucureşti, la 11 octombrie 2004:

  • 3 burse pentru studii complete universitare sau postuniversitare;
  • 2 burse pentru studii de doctorat
  • 30 de luni de bursă pentru stagii de specializare ştiinţifică, care pot fi fragmentate pe o durată de 3-9 luni/persoană; înscrierea la studii este condiţionată de necesitatea cunoaşterii limbii statului primitor sau a unei limbi de circulaţie internaţională: engleză, franceză, germană, rusă;
  • 3 burse pentru participarea la cursuri de vară de limbă, literatură şi civilizaţie organizate de instituţiile de învăţământ superior din statul primitor.

Pentru primele 2 pozitii, persoanele care nu cunosc limba statului primitor vor fi înscrise la cursuri pregătitoare de limbă, fără plată.

Termenul limită pentru depunerea dosarului de candidatură: 5 aprilie 2021

Mai multe detalii sunt disponibile AICI:

https://roburse.ro/descarcare/f2z3dpp4eozk/Azerbaidjan-acord-bilateral-2021-2022.pdf

https://roburse.ro/concurs/azerbaidjan-2021-2022/Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.