Bursa „Acord bilateral” – Armenia

Agenţia de Credite şi Burse de Studii aduce la cunoştinţă oferta de burse pentru anul universitar 2021/2022, acordate în baza Programului între Ministerul Educaţiei Naţionale din România şi Ministerul Educaţiei şi Ştiinţei din Republica Armenia de cooperare în domeniul educaţiei, pentru perioada 2018-2023:

  • 8 burse pentru studii superioare complete, repartizate astfel: 3 burse pentru licenţă, 4 burse pentru masterat şi o bursă pentru doctorat. Studiile vor fi urmate în limba armeană. Beneficiarii burselor care nu cunosc limba de studiu, vor fi înscrişi în anul pregătitor de limbă, anterior studiilor academice propriu-zise;
  • 30 de luni-bursă pentru stagii de specializare care pot fi fragmentate în perioade de 3-10 luni/persoană. Lunile de bursă pentru stagiile de specializare pot fi acordate şi pentru programe de studii cu predare într-o limbă străină;
  • 3 locuri pentru participarea la cursurile de vară de limbă, literatură, cultură şi civilizaţie, în funcţie de posibilităţile financiare ale părţilor.

Termenul limită pentru depunerea dosarului de candidatură: 16 martie 2021

Mai multe detalii sunt disponibile AICI:

https://roburse.ro/descarcare/f2z3dpp4eozk/Armenia-acord-bilateral-2021-2022.pdf

https://roburse.ro/concurs/armenia-2021-2022/Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.