Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești” din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcţii de execuţie de inspector de specialitate – perioadă determinată

Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești” din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe o perioadă de un an cu posibilitate de prelungire, pentru funcțiile contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

– inspector de specialitate IA – Compartimentul Patrimoniu în cadrul Serviciului Patrimoniu, Investiții, Achiziții și Administrativ;

– inspector de specialitate IA (arhivist), în cadrul Serviciului Juridic, Resurse Umane, Salarizare;

Data limită pentru depunerea dosarelor: 04 decembrie 2020

Relaţii suplimentare se obțin la Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești” din București, bd. Mărăști nr. 61, sectorul 1, telefonul 021/318.44.62.

Mai multe detalii sunt disponibile AICI:

http://posturi.gov.ro/post/inspector-de-specialitate-3-posturi-academia-de-stiinte-agricole-si-silvice-gheorghe-ionescu-sisesti-din-bucuresti/Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.