SAECULUM ULBS este o revistă științifică internațională, care publică articole ce se înscriu în ariile de cercetare științifică din domeniile socio-umane. Începând cu anul 2019, publicația oferă cercetărorilor și publicului un acces neîngrădit la articole. Toate materialele pot fi citite și, în aceeași măsură, pot fi descărcate de pe site-ul propriu sau de pe platforma Sciendo-De Gruyter. Revista nu percepe taxe pentru procesarea și publicarea articolelor. Adresa de corespondenţă: Facultatea de Științe Socio-Umane (ULBS), str. Brutarilor nr. 3, 550201, Sibiu, jud. Sibiu, România e-mail: revista.saeculum@ulbsibiu.ro https://revistasaeculum1943.wordpress.com/

„ANUARUL LABORATORULUI PENTRU ANALIZA CONFLICTULUI TRANSNISTREAN” (ISSN: 2601-1174) este publicația academică peer-review a Laboratorului pentru Analiza Conflictului Transnistrean – structură de cercetare în cadrul Centrului de Cercetare în Științe Politice, Relații Internaționale și Studii Europene (asociat Facultății de Științe Socio-Umane a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu).

Publicația este destinata diseminarii rezultatelor obținute în activitatea de cercetare științifică de către cadre didactice universitare, cercetători și experți profilați în analiza conflictului transnistrean, din România și străinatate.

Publică articole în limbile română, rusă și engleză.

Afiliere internațională: CEEOL, Index Copernicus, Socionet.ru, e-Library.ru.

Anuar / YearbookAcest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.