Appel à candidatures – Admission a l’Ecole doctorale francophone en sciences sociales (EDFSS)

Școala Doctorală Francofonă în Științe Sociale (EDFSS), componentă a Centrului Regional Francofon de Cercetări Avansate în Științe Sociale (CEREFREA Villa Noël), organizează un concurs de admitere deschis tuturor doctoranzilor francofoni în științe sociale admiși în primul an de teză în anul universitar 2020-2021 la școlile doctorale ale universităților membre (https://www.auf.org/les_membres/) ale Agenției universitare a Francofoniei. Candidații înscriși într-o universitate din altă țară pot candida pentru bursa „Eugen Ionescu” (https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/bourses-de-doctorat-de-postdoctorat-eugen-ionescu-2016-2017/). EDFSS îi va asista în realizarea dosarului.

EDFSS oferă o formare intensivă în științe sociale în valoare de 30 de credite transferabile.

Activitățile au loc în perioada ianuarie-iulie 2021. Prin participarea la acest program, doctoranzii au posibilitatea de a continua teza în regim de cotutelă în universitățile din consorțiu și nu numai.

Data-limită de primire a dosarelor: 10 noiembrie 2020

Dosarul va fi trimis în format Word, PDF sau JPG la adresa edss@g.unibuc.ro

Pentru informații suplimentare, candidații se pot adresa la: dragos.jipa@g.unibuc.ro.

Mai multe detalii sunt disponibile AICI:

http://www.villanoel.ro/admission-ecole-doctorale-2020-2021-1Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.